Bloembinderij

Bloemisterij

Bij ons zijn de gehele week verse bloemen aanwezig. Hierdoor kunt u altijd direct genieten van een mooi vers boeket op de vaas. Wij hebben door het jaar heen een wisselend assortiment waarbij wij rekening houden met de juiste seizoentrends. Tevens zijn wij aangesloten bij Fleurop.

Tevens verzorgen wij graag voor u rouw- en trouwstukken op bestelling. Tijdens een persoonlijk gesprek brengen wij samen met u de gewenste sfeer in kaart en vertalen wij dit naar een prachtig bloemstuk. Hierdoor is het mogelijk dat uw meest bijzondere momenten in het leven de perfecte groene omlijsting krijgen. 

Binnen planten

Binnenshuis maken planten de juiste sfeer. In onze bloembinderij hebben wij altijd een assortiment met verschillende kamerplanten. Deze passen in elk interieur en zijn natuurlijk altijd leuk om als cadeau te geven of te krijgen.

Mocht u een mooie schaal of bak hebben en wilt u deze weer opnieuw laten opmaken met binnen- of buitenplanten? Kom bij ons langs en wij zorgen er voor dat deze prachtig wordt opgemaakt.

Wilt u met vrienden, familie, buren of collega’s een gezellige creatieve avond? Dan is een bloemschikworkshop wellicht iets voor u. Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Onze partnerbedrijven

Wij voorzien niet alleen in groen, onze bedrijven zijn van alle markten thuis. Neem gerust een kijkje.